Over Hanneke

Ruim 20 jaar woon ik met mijn gezin met veel plezier in Kockengen. Een fijne woonomgeving en een huis waar je je thuis voelt is voor mij erg belangrijk en dat is voor veel mensen zo. In het team van Lyanne Metz makelaardij kan ik mijn vastgoed ervaring, mijn financiële bancaire achtergrond en mijn plezier in persoonlijke begeleiding inbrengen en combineren. Het begeleiden en adviseren van jou, als klant, bij het kopen of verkopen van een huis is elke keer weer anders en bijzonder. Dit is voor mij het leuke aan woningmakelaar zijn. Een tevreden klant krijg je niet zo maar, daar moet je je best voor doen, iedere keer weer en dat doe ik graag. Sophie en ik werken nauw samen met Lyanne en als ‘vrouwenteam’ willen wij voor jou het optimale resultaat behalen.

Hanneke Betten

Kandidaat register makelaar taxateur

Ervaring van: Anoniem

Ik ben zeer tevreden over deze makelaar en haar contactpersoon Mevr. H ( Hanneke ) van Besten. De contacten verliepen snel, adequaat en plezierig.

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

8.5