Hypotheken

Heb je een nieuwe hypotheek nodig? Of wil je je huidige hypotheek veranderen? Wij werken samen met professionele hypotheekadviseurs. Of je nu een eerste huis wilt kopen, gaat verhuizen of wilt verbouwen. De adviseurs geven jou een onafhankelijk hypotheekadvies. Afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Het beste advies voor jouw situatie

Bij een hypotheek wordt gekeken naar je persoonlijke woonwensen, inkomen en toekomstplannen als uitgangspunt. Want iedereen, en dus ook elk hypotheekadvies, is uniek.

De beste keuze: ook op de lange termijn

Bij elk advies wordt er gekeken dat jouw hypotheek niet alleen nu een verstandige keuze is. Het is ook belangrijk dat het in de toekomst voor jou betaalbaar blijft. Je huidige financiële situatie wordt in kaart gebracht en er wordt naar de toekomst gekeken. Naar verwachtingen maar ook de mogelijke risico’s.

Gratis oriënterend gesprek

Wanneer je een hypotheek moet afsluiten, komt er veel op je af. Welke hypotheekvorm moet je nemen? Hoe zit dat fiscaal? De hypotheekadviseurs bekijken samen met jou welke hypotheek het best bij je past. Ze helpen je bij het maken van de juiste keuze. Allereerst beginnen ze met een gratis oriënterend gesprek met een van de deskundige adviseurs. Tijdens dit gesprek worden een aantal onderwerpen besproken, zoals je persoonlijke wensen, toekomstplannen en financiële situatie. Er wordt uitgerekend hoeveel geld je nodig hebt en hoeveel je kunt lenen. Daarnaast wordt er een indicatie gemaakt van de kosten voor het hypotheekadvies. Na afloop ben je bekend met je financiële mogelijkheden.

Wil je meer informatie, of een gesprek inplannen met een hypotheekadviseur, neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.