Exclusief wonen

Zoekt u een woning in het hogere segment of denkt u juist aan verkoop, dan bent u bij Lyanne Metz Makelaardij aan het goede adres. De exclusieve woningmarkt vereist een aparte benadering. De aan- of verkoop van uw exclusieve woning is bij ons in de allerbeste handen. Discretie, een grondige aanpak en een zorgvuldig opgebouwd netwerk zijn daarbij belangrijke aspecten.

Exclusief verkopen

Een woning verkopen in het hogere segment kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen.  Wij denken met u mee over de aanpak die het beste bij u en uw wensen past. Wij zetten onze specialistische kennis en kunde in en bepalen in overleg met u de allerbeste strategie. We schakelen ons uitgebreide netwerk in, uiteraard met inachtneming van de benodigde discretie. Zo maken we met onze persoonlijke aanpak, doelmatige aanpak en female touch het verschil voor u.

Exclusief kopen

Bent u op zoek naar een woning in het hogere segment, bekijk dan gerust ons woningaanbod. Wilt u begeleiding bij het aankopen van een woning, neemt u dan contact met ons op via 0346 565090 of info@lyannemetz.nl. We zijn u graag van dienst.