Over Sophie

Al van jongs af aan heb ik belangstelling voor huizen, altijd weer ben ik benieuwd hoe een huis er van binnen uitziet. Vanuit deze belangstelling ben ik op natuurlijke wijze geïnteresseerd geraakt in de makelaardij. Van het een komt toch het ander… Vanaf 2015 ben ik werkzaam bij Lyanne, ik ben begonnen als office manager. Vanaf oktober 2017 mag ik mijzelf Assistent-Makelaar noemen. Ik geniet met volle teugen van de dynamische wereld in de makelaardij!

Ik ben geboren en getogen in Breukelen, de regio ken ik op mijn duimpje en ik weet wat er leeft. Onze taak is om jou te ontzorgen. Lyanne, Hanneke en ik werken op gevoel en intuïtie, dat levert maatwerk op.

Sophie Presburg

Assistent Register Makelaar Taxateur

Ervaring van: Anoniem

Erg professionele ondersteuning gedurende het hele traject. Erg prettige samenwerking! Afspraken allemaal nagekomen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10