Over Sophie

Al van jongs af aan heb ik belangstelling voor huizen, altijd weer ben ik benieuwd hoe een huis er van binnen uitziet. Vanuit deze belangstelling ben ik op natuurlijke wijze geïnteresseerd geraakt in de makelaardij. Van het een komt toch het ander. Ik ben met heel veel plezier werkzaam bij Lyanne Metz Garantiemakelaars, waar ik ben begonnen als office manager. Inmiddels ben ik doorgegroeid tot de functie Assistent-Makelaar, waar ik Lyanne assisteer in de buitendienst. Ik geniet met volle teugen van de dynamische wereld in de makelaardij!

Ik ben geboren en getogen in Breukelen, de regio Stichtse Vecht ken ik op mijn duimpje en ik weet wat er leeft. We werken in een klein team, houden van korte lijnen en een persoonlijke aanpak. Lyanne, Bo en ik werken op gevoel en intuïtie, dat levert maatwerk op.

Sophie Presburg (ARMT)

Assistent Register Makelaar en Taxateur o.z.

Ervaring van: Mevr. van dalen

Het contact met Lyanne en Sophie was echt heel fijn. Duidelijke voorbereiding en realistische kijk op zaken. Lekker relaxt in de omgang en ze maken altijd tijd voor je vrij, welke vraag je ook hebt. Top!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9