Over Teddie

Vol enthousiasme ben ik werkzaam als officemanager bij Lyanne Metz Garantiemakelaars. Het persoonlijke aspect, wat in deze afwisselende branche onvermijdelijk om de hoek komt kijken, is mijn drijfveer. Geen dag is hetzelfde. Zelf ben ik opgegroeid in Breukelen en het is zo leuk om in deze mooie omgeving werkzaam te zijn! Momenteel ben ik bezig met de opleiding assistent-makelaar en kijk ik er onwijs naar uit om mijn passie in de makelaardij verder te ontwikkelen. Mijn doel is om samen met Lyanne en Sophie zoveel mogelijk jou als klant te ondersteunen tijdens het verkoop- en aankoopproces. Met een drive naar kwaliteit en klanttevredenheid, ben jij degene waar het om draait. Hopelijk tot snel, de koffie zal klaar staan!

Teddie Ouwerkerk

Officemanager

Ervaring van: Alexander Lagaaij

Uitstekende aandachtsvolle service, scherpe zakelijke kracht, altijd bereikbaar voor overleg, bijzonder aardig bovendien!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10