Over Lyanne

In 1986 ben ik begonnen als secretaresse op een makelaarskantoor in Bilthoven en sindsdien is mijn liefde voor huizen nooit meer overgegaan. Ook het persoonlijk contact wat dit vak met zich meebrengt, is voor mij elke dag weer een traktatie! Met hart en ziel breng ik vraag en aanbod bij elkaar.

In 2003 ging mijn lang gekoesterde droom in vervulling en werden mijn aanwezige ondernemerskriebels werkelijkheid: een eigen makelaarskantoor in Breukelen in gemeente Stichtse Vecht. Met veel plezier en professie begeleid ik je bij de aan- en/of verkoop van een woning in Breukelen en omgeving. Persoonlijke aandacht en direct contact met jou is voor mij de basis voor een succesvolle samenwerking.

Lyanne Metz (RMT)

Be√ędigd Register Makelaar en Taxateur o.z.

Ervaring van: Dhr. Bovenkamp

Zeer professionele makelaar en zeer integere vrouw. Grote deskundigheid met goede adviezen. Houd duidelijk overzicht en communiceert dit ook met alle partijen. Is vrijwel altijd bereikbaar voor vragen. Reageert vrijwel direct op je app of mail. Fantastische snelle verkoop huis gehad tegen een goede verkooprijs

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10